Alles in 1 websitepakket voor 599,-

Jij wilt een goedkope maar complete en professionele website?

Dan is het Alles in 1 Websitepakket echt iets voor jouw! Jij schrijft de tekst. Wij doen de rest. Ideaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven.

Inbegrepen bij  jouw nieuwe website

Alle denkbare opties van een moderne website zijn standaard bij de bouw van jouw website inbegrepen.

WordPress CMS

We maken jouw website met en in het populaire WordPress Content Management Systeem (CMS). Dit is het populaiste CMS ter wereld en heeft als voordeel dat heel veel ontwikkelaars hiermee uit de voeten kunnen. Maak je gebruik van een onbekend CMS? Dan zit je meestal ook vast aan de ontwikkelaar ervan en ben je minder flexibel als je de website wilt verhuizen of van de ontwikkelaar af wilt.

Responsive website voor smartphones en tablets

‘Responsive webdesign’ is jargon om aan te geven dat een website en de inhoud (tekst/ afbeeldingen) zich aanpast aan het schermformaat van het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Denk aan een smartphone vs tablet vs laptop. Ook wel de mobielvriendelijkheid van een webdesign genoemd. Wij zorgen dat op al deze apparaten jouw website er pico bello uitziet.

Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines

We zijn al meer dan tien jaar zoekmachine marketingspecialist en weten als geen ander hoe je een website vindbaarheid maakt in zoekmachines. Technisch gezien moet een website aan een aantal richtlijnen voldoen en geldt als de fundering van een goed vindbare website. Wij zorgen ervoor dat bij jouw nieuwe website deze richtlijnen worden toegepast.

Gratis stockfoto’s

Een website zonder foto’s is als een Kerstboom zonder ballen. Sommigen vinden het mooi maar het ziet er beter uit met.

In een database met duizenden professioneel geschoten foto’s mag jij gratis foto’s uitkiezen. Staat er niets leuks tussen dan kunnen we altijd nog foto’s voor je aankopen. Daar betaal je per foto een klein bedrag voor. Of we plannen een professionele fotoshoot.

Geef vroeg aan als je hier behoefte aan hebt omdat het plannen hiervan extra tijd en kosten in beslag neemt.

Contactpagina met formulier

We adviseren je om op de contactpagina een contactformulier te plaatsen. Dit formulier kunnen bezoeker invullen als ze met jou in contact willen komen. Het voordeel hiervan is dat je geen emailadres op je website hoeft te zetten die voor spamdoeleinden misbruikt kan worden. Daarnaast ziet het er super professioneel uit!

Fotoslider plaatsen

Als je op de homepage meerdere foto’s wilt plaatsen met daarin tekst en wil linken naar verschillende pagina’s dan is dat mogelijk. In verschillende soorten en maten kunnen we voor jou een fotocarrousel maken.

Google Maps Integratie

Heb je een winkel of een fysiek bezoekadres? Dan is het handig om Google Maps te installeren zodat bezoekers snel -en zonder de website te verlaten- zien waar je bent gevestigd. Handig.

Social media koppelingen

We kunnen je website aan alle social mediakanalen koppelen. Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+ en Instagram. Heb je een doelgroep die zich op een redelijk exotisch social media netwerk begeeft dat hebben we er nog wel een stuk of twintig waaraan we je kunnen koppelen.

Flexibele navigatiemenu’s

Wil jij het logo links en het hoofdmenu rechts? Of juist het logo in het midden en het menu eronder? Een submenu links of rechts? We kunnen de lay-out van je website naar smaak inrichten.

Koppeling met Mailchimp

Wil je via je website emailadressen gaan verzamelen om nieuwsbrieven naar te verzenden? We kunnen MailChimp aan je website koppelen en ervoor zorgen dat aanmeldingen direct en automatisch aan de mailinglist worden toegevoegd.

Google Analytics voor bezoekersaantallen

We installeren op jouw verzoek Google Analytics. Dat is een gratis web analysepakket waarmee je het volgende kunt:

  • Welke webpagina’s worden veel bekeken en welke minder.
  • Waar komen de bezoekers vandaan (zoekmachines, social media, advertenties, nieuwsbrieven)
  • Welk apparaat en besturingssysteem gebruiken ze.
  • Het percentage bezoekers dat een formulier invult
  • En nog veel meer

Daarnaast is het een erg krachtige tool om de website mee te optimaliseren. Hiervoor heb je echter wel meer gebruikservaring nodig om dit effectief in te kunnen zetten.

Aanmelding bij Google Search Console

We maken een site met tien pagina’s

Veel websites hebben genoeg aan tien pagina’s. Een vaak voorkomende structuur is als volgt:

Home, Diensten, Portfolio, Over Ons, Nieuws/ Blog, Contact en voor iedere dienst een pagina.

We komen met tien pagina’s meestal wel uit. Wil je er meer dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht. Afhankelijk van de hoeveelheid bepalen we de prijs.

Inbegrepen bij de hosting

We stoppen niet bij het maken van je website. We zorgen er ook voor dat je website in de lucht blijft. Hiervoor betaal je slechts 19,95 per maand. We behandelen je persoonlijk en zijn altijd bereikbaar. Je hoeft dus niet in de wacht te staan bij hostingproviders. Wij regelen alle technische details.

Bij de hosting van je website is inbegrepen:

Gratis Domeinnaam

Je mag gratis een domeinnaam uitkiezen en registreren. Zoals bijvoorbeeld een .nl, of .com domeinnaam. Heb je al een domeinnaam ergens anders geregistreerd? Mooi. Dan verhuizen wij deze voor jou naar ons.

Website beveiliging middels SSL (groen slotje)

Wij leveren alle nieuwe websites op met een SSL certificaat. Dit houdt in dat als je inlogt op het CMS of als een bezoeker het contactformulier invult, de persoonlijke gegevens over een beveiligde verbinding worden verstuurd en niet onderschept kunnen worden. Je bank gebruikt dit ook.

5GB Opslag

Je website neemt ruimte in op de harddisk van de server. De meeste websites hebben al voldoende met 1 of 2 GB maar wij reserveren standaard 5GB om er zeker van te zijn dat je lekker ruim in het jasje zit.

Email op eigen domein

Je hebt een professionele website en daar hoort een dito emailadres bij. Denk aan: info@jouwdomeinnaam.nl of voornaam@domeinnaam.nl. Of allebei. Kan ook. Wil je meer dan 5 emailadressen? Voor meerdere medewerkers bijvoorbeeld dan moeten we kijken hoeveel dit er zijn en wat de beste oplossing is.

Nerdtalk: Uiteraard ondersteunen we de protocollen POP en IMAP

Beveiligings updates

We maken gebruik van WordPress en dat is het meest populaire CMS ter wereld. Hier worden continu verbeteringen in aangebracht en nieuwe functies aan toegevoegd. Deze up-dates moeten worden doorgevoerd om misbruik te voorkomen. Wij voeren deze updates voor je uit. Als er tijdens dit proces iets gebeurt dan kunnen we meteen adequaat reageren en het euvel verhelpen.

Automatische back-ups

We willen niet dat de website om wat voor reden dan ook verdwijnt en niet meer te herstellen is. Daarom maken we regelmatig een back-up van jouw website. Kunnen we altijd nog een kopietje terugzetten.

Telefonische- en email support

Je kent die telefonische wachtrijen bij internetproviders wel. Lang wachten bij een 0900- nummer. Als je dan aan de beurt bent dan kent die persoon je niet of krijg je te horen dat je dat in de selfservice omgeving kunt aanpassen. Wij zijn een klein en persoonlijk webdesignbureau dat klanten persoonlijk te woord staat en als het technisch is dan pakken wij het op.

Google Analytics voor de bezoekersaantallen

Zo mooie nieuwe website is leuk maar het is nog leuker als deze goed wordt bezocht. Om te weten hoeveel bezoekers je website heeft gehad moet je van een web analysepakket gebruik maken. We installeren op jouw verzoek Google Analytics zodat je dit kunt gaan bijhouden. Nice!

Wordpress installatie

We maken een account aan op onze server. Installeren WordPress. Uploaden jouw nieuwe website en zorgen dat alles tip top in orde is. Uiteraard krijg je zelf ook toegang tot de website als je zelf pagina’s wilt aanmaken of teksten en afbeeldingen wilt aanpassen.

Onbeperkt pagina’s aanmaken

Een blog schrijven, een pagina aanmaken, foto’s toevoegen of een video publiceren is heel simpel. Je mag onbeperkt pagina’s aanmaken.

Opties

Copywriting

Photoshoots

Bedrijfsvideo’s

Adverteren

Vraag naar de mogelijkheden

Vragen over ons websitepakket?

Bel ons voor persoonlijk advies: 071-7370277